tiistai 4. marraskuuta 2014






Jatkuva yövalvominen vauvan kanssa uhkaa rakasta lukuharrastustani (en jaksa iltaisin lukea, eikä muulloin ole aikaa).  Viime aikoina olenkin palauttanut kirjastosta lainaamani kirjat avaamattomina. Kuohuvat vuodet on lukupiirimme kirja, joten sen olen päättänyt kahlata läpi. Ennakkoluuloistani huolimatta (liikaa kärsimystä aiheen ja sivumäärän takia) kolmasosa on luettu, ja vielä aika helposti. 

Kirjoista ei voi luopua, joten täytynee vain etsiä nopealukuiset, kevyet. 
Juonenkäänteet, joissa pysyy mukana vähän väsyneenäkin.

3 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Suosittelen myös sarjakuvanovelleja ja -romaaneja. Niitä löytyy nykyään oikeastaan mistä tahansa aihepiiristä ja kaikenlaisten teemojen ympäriltä.

Muutama kotimainen nimi nopeasti omaa sarjishyllyäni vilkaisten: Tiitu Takalo, Ville Ranta, Hanneriina Moisseinen, Wolf Kankare, Terhi Ekebom. Eivät ole kevyitä tai yksiselitteisiä, mutta ainakin juonenkäänteissä on suht helppo pysyä mukana edellistä kuvaa vilkaisten.

Kirjailijatar kirjoitti...

Hyvä tuo Ilonan vinkki, sarjakuvat ovat usein yllättäneet minut todella positiivisesti.

Minäkin muistan, että lukemisesta ei tullut oikein mitään, kun lapset olivat pieniä ja valvottivat. Väsyneenä ei pysty lukemaan. Korkeintaan sain luettua jotain juonivetoista dekkaria. Mutta aikaa aikaa kutakin, kyllä se lukuaikakin vielä koittaa.

Susanna kirjoitti...

Hei,kiitos vinkeistä! Sarjakuvia olenkin lukenut aika vähän, kirjoitan nuo nimet muistiin. Dekkareita luen usein sairaana tai muuten väsyneenä, jotenkin ne sopivat sellaiseen olotilaan :)

Ja kyllä vain, joskus vielä väsyttää sen takia, että on lukenut aamun tunneille saakka.